Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Ενα blog για να σας βοηθησει

Τωρα τελευταια εχω δει πως ειναι παρα πολλοι αυτοι που προσπαθουν να δημιουργησουν ενα blog. Προσωπικα δεν εχω ασχοληθει και πολυ με το θεμα αλλα θα ηθελα να ξεκινησω και να δημιουργησω το δικο μου απο την αρχη.

Υπαρχουν αρκετες πλατφορμες δωρεαν που μπορουν να το κανουν αυτο και μια απο αυτες ειναι και ο blogger.  Υπαρχουν και αλλες οπως ειναι το tumblr και το wordpress.

Απο οτι εχω διαβασει το καλυτερο ειναι το wordpress με την αγορα ενος domain και hosting μπορουμε να φτιαξουμε ενα πολυ καλο blog ομως απαιτει καποια χρηματα.

Εγω διαλεγω το blogger για την ωρα γιατι αυτο ξερω και χρησιμοποιω και ειναι δωρεαν.

Εχω ανακαλυψει ενα αλλο blog που δινει tips για το πως μπορουμε να φτιαξουμε ενα blog.  Πως φτιαχνω blog ονομαζεται και εχει πολλα και διαφορα μεσα. Απο την απλη κατασκευη μεχρι και διαφορα κολπακια για να το βρισκουν στην αναζητηση.

Εχει διαφορα gadget που μπορουμε να χρησιμοποιησουμε για να δημιουργησουμε το δικο μας blog. Ακομα εχει και ενα προγραμμα δημιουργιας αυτοματου blog. Θα βρειτε και αλλα δωρεαν προγραμματα που βοηθουν στην καλυτερη λειτουργια του υπολογιστη.

Ο τυπος που το εχει ειναι αρκετα συνεργασιμος και απανταει στις ερωτησεις που του κανουν οι επισκεπτες αρκει να μη ρωτανε χαζομαρες.

3 σχόλια:

  1. Είναι ανέντιμο αυτό που κάνετε εδώ. Πήρατε δυο ιστολόγιά μου που κατάργησα και τα χρησιμοποιείτε δίνοντας την εντύπωση πως είναι συνέχεια των δικών μου. Όσοι έχουν κρατήσει σε σελιδοδείκτη τα ιστολόγιά μου βγαίνουν στα δικά σας τα ψευδώνυμα και ανορθόγραφα. Είναι ανέντιμο. Να το διορθώσετε, σας παρακαλώ αλλάζοντας τα URL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δε το καταλαβα αυτο δε διεγραψες τα ιστολογια? πως τα πηραμε στα κλεψαμε? ελευθερο ηταν το ονομα.

      Διαγραφή
    2. και γιανα ξερεις δε περιμενα καποιος να διαβασει αυτα που γραφω

      Διαγραφή